مزوتراپی مو

مزوتراپی مو چیست ؟

مزوتراپی مو چیست؟

تابه‌حال عبارت مزوتراپی مو را شنیده‌اید؟ به نظرتان مفهوم این عبارت به چه چیزی اشاره دارد؟ مزوتراپی، یک روش درمانی به‌منظور تقویت و رشد موهاست. در این رویکرد درمانی، گروه خاصی از مواد مغذی و ویتامین‌ها به پوست سر تزریق می‌شود. ناگفته نماند که این مواد در هر فردی با توجه به کمبودها و نیازهای او متفاوت خواهد بود.

این روزها با توجه به تغذیه نامناسب، تغییرات ژنتیکی و عوامل آب‌وهوایی، خیلی از افراد را می‌بینیم که از مشکل ریزش مو یا کچلی رنج می‌برند و به‌دنبال راهکاری هستند تا زیبایی و اعتمادبه‌نفس خود را مجددا بازگردانند. اگر شما نیز در دسته این افراد جای گرفته‌اید، مقاله امروز ما فرصت خوبی را در اختیار شما قرار داده است.

از تاریخچه مزوتراپی مو چیزی می‌دانید؟

در متون پزشکی تاریخ، نخستین اشاره‌ای که به مزوتراپی شد، به قرن دوازدهم میلادی باز می‌گردد. پزشک فرانسوی دربار پادشاهی می‌نویسد اگر علت ریزش مو از عدم تغذیه مناسب باشد، باید به محل طاس‌شده سوزن شد و روی آن را با عصاره‌هایی همچون برگ انجیر یا پیاز خام ماساژ داد.

در سال  1952پزشک فرانسوی دیگر با نام میچل پیستور، مزوتراپی را به‌شکل امروزی‌تری معرفی کرد. او برای درمان بیماری آسم، از تزریق وریدی پروکائین استفاده کرد. او بعدها فهمید که ریزش موی این بیماران متوقف شده است.

پیستور بعد از مطالعاتی که درمورد تزریقات زیرجلدی پروکائین انجام داد، به این نتیجه رسید که چنین ماده‌ای می‌تواند به‌عنوان یک محصول مغذی قدرتمند جهت متوقف‌کردن ریزش مو باشد. او درنهایت در سال 1976، نام روش ابداعی خود را مزوتراپی گذاشت. امروز این راهکار درمانی، با مواد و عناصر بیشتر جهت تقویت پوست سر استفاده می‌شود.

مزوتراپی مو
مزوتراپی مو

موهای ازدست‌رفته خود را با مزوتراپی مو باز گردانید

استرس‌های فراوان، اتفاقات تنش‌زا و اختلالاتی که امروز همه ما کماکان با آن درگیر هستیم، بر زیبایی طبیعی‌مان اثر به‌شدت منفی دارند. موها جزئی از جذابیت‌های خدادادی ما هستند که با تغییرات ناشی از ناهنجاری‌های مختلف بدن، تحت‌تاثیر قرار گرفته و شروع به ریزش می‌کنند.

معمولا خیلی از افراد ابتدای شروع این اتفاق را جدی نمی‌گیرند اما زمانی که متوجه وخامت اوضاع می‌شوند، به انواع‌واقسام روش‌های حفاظتی متوسل شده تا بتوانند ظاهر سابق خود را باز گردانند. مزوتراپی مو یکی از همین اقدامات محافظتی و درمانی است که آمینواسیدهای مورد نیاز برای رشد مو را در پوست سر تامین می‌کند.

تزریقاتی که در این اقدام درمانی صورت می‌گیرد، مواد مغذی فولیکول‌های مو را در اختیارشان قرار داده و همچنین با افزایش ضخامت موهای نازک، از ضعف ریشه و درنهایت ریزش آن‌ها جلوگیری به عمل می‌آورد.

چه علائمی نشان می‌دهد که شما به راهکارهای تقویتی با مزوتراپی مو احتیاج دارید؟

قطعا همه شما در بین اطرافیان‌تان با کسانی که از چربی بیش‌ازحد پوست سر یا خشکی‌های شدیدی که موجب شکنندگی موهایشان شده، برخورد داشته‌اید. شاید حتی خود شما که اکنون درحال مطالعه این مقاله هستید، دارای مشکلات نشات‌گرفته از همین عوامل، گلایه‌مند باشید.

بنابراین؛ یکی از راه‌هایی که می‌توانید به‌واسطه آن به تقویت مو دست یابید، مزوتراپی است. اگر دچار کاهش حجم مو در ناحیه پایه هستید، یا اختلالاتی دیگر مانند شوره‌، خارش، سبوره‌شدن کف سر با شکستن غدد چربی آزارتان می‌دهد، قطعا با کمبود مواد مغذی مورد نیاز نیاز فولیکول‌های پوست سر مواجه شده‌اید که می‌توانید چنین اختلالی را با تزریق حل کنید.

ترکیباتی در مزوتراپی مو به پوست تزریق می شوند

اغلب بیماران قبل از شروع درمان با مزوتراپی، از پزشک درمورد مواد قابل تزریق و اثربخشی آن سوال می‌کنند. آن‌ها می‌خواهند بدانند که این تزریق زیرجلدی با چه نوع دارو و مواد مصرفی صورت می‌گیرد؟ ما پاسخ این سوال را در این بخش ارائه داده‌ایم.

  • آمینواسیدها: تشکیل الیاف کراتین، بهبود وضعیت جریان خون در کف سر، مقاوم‌سازی فولیکول‌های مو، بهبود ساختار ساختمان مو
  • هیالورونیک اسید: تسریع رشد مو
  • ویتامین B: با کنترل سوخت‌وساز طبیعی بدن، در رشد و احیای موهای تضعیف‌شده اثرگذاری مطلوبی دارند.
  • مس و زینک: ممانعت‌ورزی از دیستروفی (ضعف در ساختار مو)
  • داروهای بیحسی و موضعی: لیدوکائین و پروکائین، یک داروی بی‌حسی و ضدالتهابی هستند که در بیشتر محلول‌های مزوتراپی وجود دارند.
  • داروهای هورمونی: مهارکننده‌هایی مانند فیناستراید و سیپروترون‌استات، در مبارزه با هورمون‌های آندروژنی، از ریزش مو جلوگیری می‌کنند.
مزوتراپی مو
مزوتراپی مو در تهران

آیا مزوتراپی مو عوارضی هم دارد؟

اغلب بیمارانی که تحت این درمان قرار گرفته‌اند، از درد و عوارض آن شکایتی نداشتند. فقط درحین انجام تزریق، متوجه درد خفیفی بودند که خیلی زود پایان یافت. مزوتراپی، عارضه جانبی خاصی در پی ندارد فقط در مواردی خیلی نادر، منجر به عفونت می‌شود. بااین‌حال برای این‌که احتیاط بیشتری به خرج دهید، عنوان بعد را با دقت بخوانید تا بدانید که آیا کاندید خوبی برای این روش درمانی و زیبایی هستید یا خیر؟

چه کسانی برای انجام مزوتراپی مو محدودیت دارند؟

مزوتراپی، یک روش جهت افزایش حجم مو و تقویت فولیکول‌ها شناخته می‌شود اما این تاثیر درمانی شامل حال همه افراد نخواهد شد. اگر شما یا اطرافیان‌تان در یکی از رده‌های زیر قرار دارید، بهتر است از انجام این روش تقویتی صرف‌نظر کنید.

  • افرادی که به‌علت بیماری‌های زمینه‌ای دچار ریزش مو شده‌اند.
  • هموفیلی‌ها و کسانی که داروی ضدانعقاد خون مصرف می‌کنند.
  • کسانی که به‌علت شیمی‌درمانی موهای خود را از دست داده‌اند، باید مزوتراپی را تا پایان دوره درمان به تعویق بیاندازند.
  • افراد مبتلا به هپاتیت و ایدز
  • کسانی که به‌طور ژنتیکی دارای موهایی با ریشه ضعیف هستند.
  • افراد حساس به مواد دارویی
  • زنان بالای 60 سال که طاسی آندروژنی دارند.
  • مردان بالای 40 سال که طاسی آندروژنی دارند.
  • کسانی که در محل مزوتراپی، زخم یا عفونت‌های شدید داشته باشند.

مزوتراپی مو را در کلینیک زیبایی ارغوان تجربه کنید

اگر با خواندن این مقاله، در این فکر هستید که با بهبود وضعیت موهایتان، تغییری مثبت در راستای بازگرداندن جذابیت خود ایجاد کنید، به‌عنوان گام مهم، باید در جست‌وجوی کلینیکی باشید که خواسته شما را از یک درمان تاثیرگذار و موفقیت‌آمیز اجابت کند. کلینیک زیبایی پوست و مو ارغوان، با بهره‌مندی از کادر مجرب و موفق و دستاوردها و تکنولوژی‌های پیشرفته، اثربخشی موثری را برایتان به ارمغان می‌آورد.

جمع‌بندی

مزوتراپی مو، یک روش غیرتهاجمی است که طی آن داروهای معدنی و مغذی زیر لایه پوست تزریق می‌شود و به بافت‌های آسیب‌دیده می‌رسد تا بتواند با قدرت‌بخشی به ریشه‌های ضعیف مو، ضخامت آن‌ها را افزایش دهد و ریزش را متوقف کند.

سبک زندگی ناسالم، اختلالات هورمونی، مصرف آستروئیدها، عدم رعایت بهداشت مو، کاهش گردش خون در پوست سر، مسائل روانی و اجتماعی از دلایل رایج ریزش و کم‌پشتی موهاست که ظاهر افراد را به‌طور منفی تحت‌تاثیر قرار داده اما این یک مشکل لاینحل نیست چراکه آن‌ها می‌توانند با انتخاب یک کلینیک معتبر و قرارگرفتن تحت درمان تزریق، به رشد موهای جدید کمک کنند.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *